Sphinxlike RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Farquhar Elspeth

+4
Vivén Price
Vladimir
Sheherazade
Farquhar Elspeth
8 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Erkek Mesaj Sayısı : 124

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 2:58 pm

On bir yaşını yeni doldurmuşken bir vampir tarafından ısırılan; ardından da onun kanını içerek vampire dönüşen biridir. Kendi vahşeti içinde boğulmuş, sevimli görüntüsüne kanan ailesini avlamıştır. Onun içinde hâlâ insan parçası kaldığını düşünen ve av bölgesine giren ailesini tanımamış, kanlarını son damlasına kadar tüketmiştir. Bunun üzerine ağır bir ceza almasa da farkına vardığında -kimseye söylemeden- bir pişmanlık yaşamıştır. Ardından kendi kendini geliştirmiş ve doksan dört yıldır yaşamaya devam etmiştir. Çok sık beslenme ihtiyacı duymamakla beraber sadece zevk için avlandığı olmuştur. Kişiliğini soğukkanlı olarak tanımlasa da aslında diğer vampirlere göre daha insanî ve ürkek bir yapısı vardır. Bunu belli etmemeye çalışması ve sevimli görüntüsü, dişlerini çıkarana kadar avlarını pek korkutmamaktadır. Genelde gözleri kapalı bir şekilde dolaşmaktadır. Yüzüne bulaşan kanları silmemek gibi saçma bir huyu vardır. Hem bir mazoşist, hem bir sadisttir. Bedenine sık sık gümüş dokundurur. Bir eşcinseldir, bunu pek çok kişi bilmese de erkek vampirlerle birlikte olma arzusu cinsel açıdan tüm benliğini oluşturmaktadır.
Aklıma gelenler bu kadar.

Aramadıklarım:
Düşman
Arkadaş
Dost

Aradıklarım:
Çıkarsa bir eşcinsel sevgili, vampir.
Sergei
Hayran olduğu erkek bir vampir.
Özel kurgular, tüm ırklar.
Sheherazade: Düşman kabilelerden olsak bile seninle fazla iyi anlaşabiliyor oluşumuz hoşuma gidiyor. Birbirimizden saklamadığımız sırlar, umarım başımıza dert açmazlar.
Vladimir: Kabilemin başında oluşun ve pek hoş vücudun sağolsun seni pek seviyorum. Kabileni kurduğun zamanlardan sonra dönüştürülmüş olsam da beni kabul ettiğin ve avlanırken yanında götürdüğün için çok mesudum. Sana minnet borçluyum.
Ash: Benim sadistliğimden bir parça da olsa var sende de, yoksa bu tüm vampirlere mi özel? Vladamir'le beraber avlanmalarınızda beni yanınızda götürmeniz dışında, kaçak olarak olsa da benim gibi insanlara acı çektirmekten zevk alıyor oluşun pek hoş. Beraber canını yaktığımız insanların çokluğu sağolsun sana yakınlık hissediyorum. Bir de vücudun çok güzel.
Lorelei Adorlee: Seni küçük vampir. Daha kan emmeyi bilmez, ondan çekinirken nasıl av bölgesine yaklaşabilirsin anlamıyorum. Neyse, bu üstün ırkımızın her üyesine yardım etmekten zevk duyarım.

En son Farquhar Elspeth tarafından C.tesi Ocak 21, 2012 8:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Sheherazade
Cadı
Cadı
Sheherazade

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:00 pm

Böyle Ömrö'm. Napalım?
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:01 pm

Bulup da gelsene lan kurgu. :D
Üşüyom ya.
Dur düşüneyim; ama az sonra yemeğe gideceğimden üç saate anca bulurum.
Sheherazade
Cadı
Cadı
Sheherazade

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:02 pm

Tamam tamam. Eea, bilemiyorum. Nötr mü olsak?
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:04 pm

Seninle çok aşırı özel kurgu yapmalıyız ya. Dur ben düşüncem, üşümediğim bir an.
Sheherazade
Cadı
Cadı
Sheherazade

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:04 pm

Peki o.o Bekliyok o zaman.
Vladimir
Vampir Lordu
Vampir Lordu
Vladimir

Erkek Mesaj Sayısı : 133

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:12 pm

Çıkarsa bir eşcinsel sevgili, vampir. -
Hayran olduğu erkek bir vampir. -
Özel kurgular, tüm ırklar. + diyeceğim de ne yapabiliriz sence ?

Ben seni kabileye davet etmeyi düşünüyorum. Çok güzel bir karakterin var çünkü bir de eşcinsel olmasan Vladimir'in bir yerlerinde gözünün olduğu korkusunu yaşamasak daha iyiydi. ^^ Aslında hayran olduğu erkek bir vampir de olabilir, ama sanırım Ash onun için daha uygun olur, gerçi Ash'ten bananeyse... Sonuç olarak seni yakınlarımda istiyorum kurgumda, ne dersin? Karakterin o kadar Vladimir ile olmaya müsait ki anlatamam, bir de küçük görünümlü dev birisin, böyle olması çok çok daha iyi. Karakterini hakikaten çok beğendim. Avlanmaya birlikte çıkabilirler, Vladimir'in de kana pek ihtiyaç duymadığı aşikardır çünkü. Çok mu uzun bir istek alanı oldu acaba ya, demekten kendimi alıkoyamıyor ve susmak için çabalıyorum. Acele cevap. ^^
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:13 pm

Tamamdır, ben bunları böyle evirip çevirip düzenleyeceğim. Üşüyerek yemeğimin hazırlanmasını bekliyorum. Parmaktan sonra halledeceğim adsfg.
Vladimir
Vampir Lordu
Vampir Lordu
Vladimir

Erkek Mesaj Sayısı : 133

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:16 pm

Tamamdır.
Vivén Price
Vampir
Vampir
Vivén Price

Lakap : V.

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 3:55 pm

kurgu istiyorum çiçeyim ben. Şu an adanın dışındayım ama ilk kurguyla gelicem.
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 4:00 pm

Ahaha, peki o zaman. Geldiğin zaman böyle F'nin eşcinsel olduğunu bilme. Ben de bir süre kurgu düşüneyim. adfsg
Vivén Price
Vampir
Vampir
Vivén Price

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 4:20 pm

İyi de bebeyim zaten küçüksün sen bana yaş olarak bilsem nolur bilmesem nolur asldşjsad. Sen geysen ben biseksüelim hem :(
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 4:36 pm

Ben kurgu açısından bir şeyler çıkabilir şeysiylen yazmıştım oysa adfsg
Vivén Price
Vampir
Vampir
Vivén Price

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:11 pm

Kardeşim olsana sen benim ya ay hahaha
Lorelei Adorlee
Vampir
Vampir

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:35 pm

Şimdi acayiiip derece de kurgu istiyorum. Kesinlikle düşman yaklaşımlı bir dost olabilir. Düşmanca yaklaşsa da ykın arkadaşı gibi?

bknz düşündüğüm şey:
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:45 pm

Üşenmediğim bir an, halledeceğim ben adfsg.
Kardeş nasıl olur bunlar ya? :D
Chanel Véux
Ressam
Ressam
Chanel Véux

Kadın Mesaj Sayısı : 21

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:49 pm

Olamazlar ya doğru iskoçsun sen. Ama hain abla olarak kardeşimi dönüştürmüş olabilirim dşljkasdjlkh
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:51 pm

Karakterim çocuk yaşta dönüştürüldüğü için ve adada olduğu için dönüştüren kişinin güneş ışığına maruz bırakılması gerektiği yazıyor kurallarda. :D
+ Ailesini öldürdü ki F. :D
Chanel Véux
Ressam
Ressam
Chanel Véux

Kadın Mesaj Sayısı : 21

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:53 pm

kurgu kıtlığı çekiyorum o zaman -_-
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 5:54 pm

Üşenmediğim zaman halledeceğimi umuyorum adsfg.
Ash
Vampir
Vampir
Ash

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 6:11 pm

Al geldim :D
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 6:14 pm

Eli boş geldin hem de. :(
Ash
Vampir
Vampir
Ash

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 6:21 pm

Ash vahşi biri şimdi dur bak ben sana onu anlatayım sonra biz onları mixleyip neler yapabileceğimize bakalım.

Adam vahşi zevk için insanları öldürebilecek bir tip. Hatta genelde kurbanlarınla yatıyor ondan sonra acı çektire çektire öldürüyor. Ruhsuz sonuçta. İnsanlar onun cinsel cazibesine kapılıyor çoğu zaman. Öyle bir şeyler işte. Seninle avlanıyo olabiliriz ama bu sıradan bi kurgu olur. mmm şey yapabiliriz bak bi insan kaçırırız sonra onunla oynarız falan bu şekilde anılarımız falan oluşur.

Bilemedim şimdi :D
Farquhar Elspeth
Vampir
Vampir
Farquhar Elspeth

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 6:23 pm

O son dediğin... OHA LAN ÇOKSEL! Üşenmeyince detaylandırıp ekleyeceğim asdf
Ash
Vampir
Vampir
Ash

Farquhar Elspeth Empty
MesajKonu: Geri: Farquhar Elspeth   Farquhar Elspeth EmptyCuma Ocak 20, 2012 6:27 pm

yakalanırsak ölürüz :(

Farquhar Elspeth
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki