| Sheherazade | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sheherazade Cadı
| Konu: Sheherazade Cuma Ocak 20, 2012 6:57 pm | |
| Kişisel özellikler için buraya tıklayınız. Şimdi orayı okuyun, geçmişi de okuyun hatta. Öyle gelin ahah. Ama sizin için kısaca Sheherazade yazıyorum. - Kısaca kızımız:
Çok çekici bir kere. Bir bakan tekrar dönüp bakıyor. Harika bir vücudu var. Fakat geçmişi hakkında bir şey söyleyemeyiz. Annesi ve babası tarafından zorla fahişeliğe zorlanmıştır. Evden kaçtıktan sonra parayı yine küçük yaşta öğrendiği bu mesleği (!) sürdürerek kazanmıştır. Fazlasıyla kıskançtır. Bunun dışında tatlı tavırları, dar kıyafetleriyle sizi kendisine bağlar. Çok iyi bir yalancıdır. Büyüleyicidir. İnsanları nasıl kendisine bağlayacağını biliyor. Aşırı mükemmelliyetçidir. Her şeyin dört dörtlük olmasını ister. Bu güne kadar gerçek aşkı tatmamış birisi. İşin aslı aşka inanmıyor. Tanrıyı reddediyor. Eğer tanrı olsaydı, kendisine yardım edeceğini düşünüyor. Karanlık büyüyle uğraşıyor. Voodoo bebeği falan yani. Uzaktan insanlara acı çektirebiliyor büyüleriyle. Tütsülere ve Fars kültürüne bayılıyor. Klasik müzik vazgeçilmezi. Bin Bir Gece Masalları'na bayılıyor. Neredeyse her gün tekrar, tekrar, tekrar okuyor.
Aradıklarıma gelince: - Bir dost istiyorum. Çok aşırı iyi olacak araları. Sheherazade'ı dizginleyebilecek tek kişi. Ancak gerçek kimliğini bilmeyecek. Lothìriel, Cadı - Gerçek kimliğini bilecek birisi. Erkek olsun mümkünse. Kurguyu çok iyi değerlendireceğimiz için rp yapmayı çok seven birisi olursa mitiş olur. Mümkünse Sheherazade'ın yaşlarında (yirmi bir) olsun.
Bunun dışında özel kurgular buraya gelecek: Farquhar Elspeth, Vampir: Fazla iyi anlaşıyoruz. Kimliğimi bilen ikinci kişi. Küçük bedeni, yaşlı ruhuyla bana bilgelik taslıyor. Abla kardeş gibiyiz belki. Ancak daha çok baba kız ikilisini andırıyoruz beraber iken. Konuşmaktan zevk alıyorum. Beni anlıyor. Tate, Lycan: AŞK LAN AŞK. OYŞ.
En son Sheherazade tarafından C.tesi Ocak 21, 2012 9:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Lothìriel Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade Cuma Ocak 20, 2012 7:05 pm | |
| Al sana psikopat bir dost. Biliyosun işte. Natalie&Scarlett oo yeaas. (Y) | |
|
| |
Sheherazade Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade Cuma Ocak 20, 2012 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Lothìriel Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade Cuma Ocak 20, 2012 7:14 pm | |
| Uuu yeaaas süper oldu. Hemen bakıyorum sayın passivee :H | |
|
| |
Farquhar Elspeth Vampir
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 7:44 pm | |
| İkinci yer aslında çok uygun kurgumuz için. Biraz farklılık olsa da. benim ilana bak sonra değerlendir yaz. | |
|
| |
Sheherazade Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Chukwuemeka Nkechinyere
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 8:45 pm | |
| Olma mı? Gizli gizli buluşuyok ya oradan ne rpler çıkar. Yakalanmama çabaları adsfg | |
|
| |
Sheherazade Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 8:47 pm | |
| Tabii sşldfmsl Ben sırf bir paragraf yakalanmama hakkında yazarım olm şsldfs | |
|
| |
Chukwuemeka Nkechinyere
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 8:49 pm | |
| Sonra bir paragraf giyilenler, bir paragraf farklı çevre falan derken ben onu okuyana kadar acı çekerim :D | |
|
| |
Sheherazade Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 8:56 pm | |
| | |
|
| |
Tate Lycan
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 20/01/12 Lakap : Aslında gerçek ismi Jared ama siz bunu bilmiyorsunuz.
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 8:59 pm | |
| beni ekle, dememe gerek vaağ mı? =D | |
|
| |
Sheherazade Cadı
| Konu: Geri: Sheherazade C.tesi Ocak 21, 2012 9:04 pm | |
| Vağ. Demezsen eklemezdim .P | |
|
| |
| Sheherazade | |
|